« حساسیت فصلی فقط مخصوص فصل بهار نیست، بلکه در تابستان و پاییز با خوردن بعضی از میوه ها نظیر هندوانه، خربزه، انگور، گوجه فرنگی و توت فرنگی ممکن است آلرژی ظاهر شود. گرده های گل ها و درختان وقتی وارد ریه می شوند، ممکن است منجر به بیماری آسم شوند که در این حالت بیمار باید تحت نظر پزشک مداوا شود».
راهکارهای درمان و کاهش علائم آلرژی های فصلی
گنجاندن مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان ها مثل میوه ها، سبزیجات و چربی امگا 3 به رژیم غذایی تا حد زیادی به بهبود حساسیت کمک میکند .
با افزایش مصرف موادغذایی ضد التهابی مثل روغن ماهی و میوه و سبزی از علائم التهابی آلرژی فصلی به میزان قابل توجهی بکاهید.
برای کاهش التهاب در بدن از مواد حاوی کاروتنوئید مثل اسفناج و سیب زمینی شیرین بیشتر مصرف کنید.
حتما اسیدهای چرب امگا 3 در فهرست غذایی روزانه خود بگنجانید.
مصرف گوشت قرمز را کاهش دهید.
خوراکی هایی مثل قند و لبنیات را که به آنها حساسیت دارید، شناسایی کرده و تا حد امکان از مصرف آنها پرهیز کنید.
حتما روزانه 30 دقیقه ورزش کنید.
سینوس های خود را روزانه شست و شو دهید. بهترین شیوه برای پاک کردن سینوس ها شست و شوی مجاری بینی با محلول آب نمک است. با انجام همین اقدام ساده یک یا دو بار در روز می توانید به میزان زیاد و یا حتی به طور کامل علائم آلرژی فصلی را برطرف کنید.